Hegyvidék Napok 2014

Jogi nyilatkozat


Ön jogosult weboldalunk látogatására és használatára, de vannak bizonyos korlátozások a felhasználást illetően. Kérjük olvassa el e nyilatkozatot, és bármely kérdés esetén forduljon hozzánk a kapcsolat oldalon keresztül.

Az hopp-parade.hu kizárólagos tulajdonosa és működtetője az Élményliget Kft. Minden jog fenntartva! E jogi nyilatkozatban az „hopp-parade.hu” a tulajdonos és működtető Élményliget Kft-re vonatkozik.

A weboldalon ingyenesen elérhető tartalom, található. Az oldal elsődleges nyelve a magyar. Fogadunk bármely a weboldal fejléce alatt felsorolt nyelven megírt emailt, de a válaszadás lehetséges, hogy magyar nyelven történik. A weboldal külső linkek is megjelenhetnek, amelyek egy harmadik féltől származó információkat tartalmazhatnak, illetve egy harmadik fél weboldalára juttathatják el a látogatót. A hopp-parade.hu nem rendelkezik ellenőrzési lehetőséggel ezen információk, illetve weboldalak fölött, és így csak saját felelősségre ajánlja ezen információk illetve weboldalak használatát. Hopp-parade.hu üzemeltetője nem vállal semminemű felelősséget ezen oldalak tartalmának illetve az onnan kapott információk pontosságáért, teljességéért, időszerűségéért, megbízhatóságáért illetve ezen oldalak használatából származó bármely következményért.

Az hopp-parade.hu weboldal tartalmát a weboldal látogatója személyes, saját, nem kereskedelmi céllal a következő feltételekkel tekintheti meg, másolhatja és nyomtathatja ki: Az oldal semmilyen része nem használható fel semmilyen más weboldalon vagy kiadványban, beleértve a nem kereskedelmi jellegű weboldalakat és kiadványokat is, sem részleteiben sem egészben, az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül. Esetleges felhasználáskor tilos a tartalom bármilyen módosítása, megváltoztatása. Amennyiben a felhasználásra az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyt adott, a megjelenített után közlésében fel kell tüntetni a szerzői jogi figyelmeztetést: “Copyright All-Athletics.com. Minden jog fenntartva!”

Felhívjuk figyelmét, hogy az hopp-parade.hu-nak küldött semmilyen anyagot - beleértve a visszajelzéseket, mint például kérdéseket, véleményeket, javaslatokat - nem kezelünk bizalmasként, valamint hogy azokkal a hopp-parade.hu üzemeltetője szabadon rendelkezhet, saját tulajdonaként. Az hopp-parade.hu üzemeltetőjének joga van felhasználni, reprodukálni, megjeleníteni, terjeszteni a kapott anyagokat mindennemű korlátozás, vagy fizetési kötelezettség nélkül. A hopp-parade.hu üzemeltetője szabadon felhasználhat továbbá bármely számára küldött ötletet, koncepció javaslatot az oldal működtetésével, tartalmával kapcsolatban.

Bár megteszünk minden tőlünk telhetőt az információk, eredmények és adatok minél pontosabb és teljesebb gyűjtésére és feldolgozására, a weboldalunkon megjelentetett anyagok vonatkozásában semminemű felelősséget nem vállalunk. A hopp-padade.hu üzemeltetője nem vonható felelősségre a hopp-parade.hu weboldal használatából bekövetkező bármilyen kárért, károsodásáért. A hopp-parade.hu nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenített anyagokban lévő illetve a weboldalhoz linkként csatlakozó más weboldalakon található esetleges hibákért, hiányosságokért.

E weboldaon megtalálható információk bármely külön értesítés nélkül megváltoztathatók.
Támogatóink