Hegyvidék Napok 2014

Rólunk mondták

Rogán Antal, Belváros-Lipótváros polgármestere

külön örülök, hogy az eseményre az V. kerület egyik legszebb panorámájú részén kerül sor, így a verseny Budapest jó hírét viheti a világba.A Hopp-Parádé kitűnően kapcsolódik ahhoz a törekvésünkhöz, hogy szeretnénk a kerület tereit élettel megtölteni" - jelentette ki Rogán.

Szíjjártó Péter, országgyűlési képviselő

a rendezvény... különösen sokat tehet azért, hogy szűküljön a tömegsport és az élsport közötti távolság. Példaértékű, hogy Győr városa költségvetésének egy százalékát minden évben a sport támogatására költi. (2008. június 5., NOL,  MTI)

Dr. Lázár János, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város polgármestere

fantasztikus sportolókat láthatnak az atlétika szerelmesei Vásárhelyen. A közgyűlés elé kerülő sportkoncepció lényege is az, hogy minél több gyermek számára vonzóvá tegyük a sportot. (2008. szept. 4., www.promenade.hu)

Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere kiemelte sajtótájékoztatóján

A városvezetés számára nagyon fontos a sport, ezért minden olyan színvonalas rendezvényt támogat, amely sportot, a mozgást népszerűsíti. Reméli, hogy sok fiatal kilátogat a rendezvényre, és kedves kap a sportolásra. (2008. április 18., Győr, sajtótájékoztató).

Gyulai Márton, a Magyar Atlétikai Szövetség főtitkára

előremutató rendezvény a Hopp-Parádé, amely atlétika sportág népszerűsítését szolgálja. Különösen örülök annak, hogy a gyermekrendezvények révén a fiatalabb korosztályok is közelebb kerülnek az atlétikához. (2008. június 5., NOL, MTI).

Vantara Gyula, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere, az V. Hopp-Parádé fővédnöke

Békéscsaba városvezetése fokozott figyelmet fordít a sportra, a fiatalok mozgására, az utánpótlás-nevelésre. Erkölcsileg feltétlenül, anyagilag erejéhez mérten támogatja mind az élsportot, mind a szabadidősportot. Ezért vállaltuk az V. Hopp-Parádé ugróviadal házigazda szerepét. Ezért engedjük át ezen a napon a belváros szívét, a Korzó teret a sportnak, a versenyzés nemes eszméjének. A színes programokkal az a célunk, hogy a vendégek és elsősorban a gyerekek kedvet kapjanak a sportoláshoz. 

Támogatóink