Hegyvidék Napok 2014

Szponzorajánlat

Hopp-Parádé – a márka

Az atlétika „a sportok királynője”!
Az atlétika sportág óriási népszerűsége megkérdőjelezhetetlen az egész világon. A nyári olimpiai játékokon valamennyi sportág valamennyi versenyszáma közül a férfi 100 méteres síkfutás döntőjét kíséri a legnagyobb érdeklődés. És ki ne emlékezne a csodálatos jamaikai vágtázó, Usain Bolt kozmikus világcsúcsára a pekingi döntőben?
Az atlétika sportágban az ugrószámok a leglátványosabb versenyszámok közé tartoznak. Volt versenyzőkként és versenyszervezőkként ezért döntöttünk úgy, hogy a stadionokból „kivisszük az utcára” az atlétikát, az ugrószámokat.
Évek óta megfigyelhető nemzetközi tendencia, hogy egyre több helyszínen és egyre több alkalommal, a legkülönfélébb városok központjában „utcai” ugróversenyeket szerveznek. Ezek a versenyek közvetlenebbek, hangulatosabbak és közelebb hozzák egymáshoz a sportolókat és a nézőket, mint egy nagy stadionban megrendezésre kerülő pályaverseny. Meggyőződésünk, hogy Magyarországon is van jövője a világszerte egyre népszerűbb utcai ugróversenyeknek. Kreatív ügynökségünk segítségével a hazai versenysorozat számára beszédes nevet és logót is választottunk, így lett az eseményünk neve: Hopp-Parádé.

 

Hopp-Parádé - rólunk mondták, jeles idézetek

Rogán Antal, országgyűlési képviselő, Belváros-Lipótváros polgármestere:Nagy örömünkre szolgál, hogy…a Vigadó tér alakiul át sportpályává erre a napra…nem mindennap találkozhatunk világhírű atlétákkal a pesti Duna-korzón.”

Vantara Gyula, országgyűlési képviselő, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere: „Békéscsaba városvezetése fokozott figyelmet fordít a sportra, a fiatalok mozgására, az utánpótlás-nevelésre. Erkölcsileg feltétlenül, anyagilag erejéhez mérten támogatja mind az élsportot, mind a szabadidősportot. Ezért vállaltuk az …V. Hopp-Parádé ugróviadal házigazda szerepét. Ezért engedjük át ezen a napon a belváros szívét, a Korzó teret a sportnak, a versenyzés nemes eszméjének. A színes programokkal az a célunk, hogy a vendégek – és elsősorban a gyerekek – kedvet kapjanak a sportoláshoz.”

Szíjjártó Péter, országgyűlési képviselő:a rendezvény... különösen sokat tehet azért, hogy szűküljön a tömegsport és az élsport közötti távolság. Példaértékű, hogy Győr városa költségvetésének egy százalékát minden évben a sport támogatására költi.”

Dr. Lázár János, országgyűlési képviselő, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város polgármestere: „fantasztikus sportolókat láthatnak az atlétika szerelmesei Vásárhelyen. A közgyűlés elé kerülő sportkoncepció lényege is az, hogy minél több gyermek számára vonzóvá tegyük a sportot.”

Borkai Zsolt, országgyűlési képviselő, Győr Megyei Jogú Város polgármestere: „A városvezetés számára nagyon fontos a sport, ezért minden olyan színvonalas rendezvényt támogat, amely a sportot, a mozgást népszerűsíti. Reméli, hogy sok fiatal kilátogat a rendezvényre, és kedves kap a sportolásra. ”

Gyulai Márton, a Magyar Atlétikai Szövetség főtitkára: „előremutató rendezvény a Hopp-Parádé, mely az atlétika sportág népszerűsítését szolgálja. Különösen örülök annak, hogy a gyermekrendezvények révén a fiatalabb korosztályok is közelebb kerülnek az atlétikához.”

Puskás András, Belváros-Lipótváros alpolgármestere: „Városrészünkben a pezsgő kulturális élet mellett kevesebbet hallunk a sportról, hiszen a kerület kis mérete miatt nincsenek stadionjaink, sportpályáink. Éppen ezért lelkesen fogadtuk a kezdeményezést, amellyel egy délután erejéig izgalmas verseny költözik a Belvárosba.”

Derek Miles, többszörös amerikai bajnok rúdugró, kétszeres Hopp-Parádé győztes: „Mindig szívesen jövök Magyarországra a Hopp-Parádéra. Ez idén az utolsó versenyem, és szeretem olyan viadallal lezárni az évet, ahol ilyen lelkes közönség drukkol értünk, és ilyen jól érzem magam.”

Povilas Mykolaitis, litván távolugró, a Hopp-Parádé csúcstartója:Nagyon hasznos dolognak tartom az utcai versenyeket a nézők bevonása miatt, és nem ez az első ilyen viadal, amin részt veszek. De mind a szervezés, mind a verseny hangulata eddig itt volt a legjobb, remélem a következő Hopp-Parádén is itt lehetek.”

 

Hopp-Parádé - a szakmai garancia

A Hopp-Parádé Szervezőbizottságának munkájában kezdettől fogva részt vesz a világ egyik legismertebb atlétikai menedzsere, Spiriev Attila. Az évtizedek óta elismert menedzser „istállójába” komoly élversenyzők tartoztak és tartoznak (olimpiai- és világbajnokok sora, pl. a rúdugró Maxim Taraszov vagy a középtávfutó Jurij Borzakovszkij). Nevéhez fűződik több első kategóriás nemzetközi verseny szervezése és lebonyolítása (pl. I. Fedett Pályás Magyar Nagydíj, Znamenszkij-emlékverseny). A Hopp-Parádé versenyeken Spiriev Attila gondoskodik a legkiválóbb hazai és külföldi sportolók részvételéről.

Örömünkre szolgált, hogy 2009-ben versenyzőink kipróbálhatták a saját építésű, a nemzetközi szabványoknak megfelelő, hitelesített mobil pályánkat. A világklasszis sportolók véleménye szerint a mobil pálya kiváló minőségű, ami sokat segít a jobb eredmények elérésében. 

Az 50 méter hosszú mobil atlétikai pálya felállítása is érdekes színfoltja a rendezvényünknek. A pályaépítés munkálatai sok arra járó embert megállítanak. A kíváncsiskodók a legkiválóbb hírvivői az eseménynek, hiszen biztosan elmesélik szűkebb-tágabb környezetüknek, milyen esemény is készül a városukban.

 

Hopp-Parádé – mozgalmas gyermekprogramok

A Hopp-Parádé rendezvényein megkülönböztetett figyelmet fordítunk arra, hogy érdekes programot biztosítsunk a gyermekek számára. Az eddigi rendezvényeink gyermekprogramjai keretében több ezer diák mérhette össze tudását futásban, medicinlabda dobásban, vagy éppen távol-, illetve magasugrásban. A mozgás öröme és a versengés izgalma mellett életre szóló élményt jelentett számukra, hogy ugyanazon a pályán, ugyanolyan körülmények között versenyezhetnek, mint délután a világbajnokok, a világsztárok.

A rendezvényünk délelőttjén kerülnek megrendezésre a gyermekversenyek, amelyekre már hetekkel korábban elkészítjük a versenyfelhívásokat és felvesszük a kapcsolatot a települések oktatási intézményeivel. A helyi testnevelő tanárok segítségével gyermekek százait vonjuk be a különböző atlétikai versenyszámokba. A fiatalok izgalommal teli készülődése, a család, a barátok és ismerősök tájékoztatása a Hopp-Parádéról komoly reklámja az eseménynek, és egyben jelentős közönségszervező hatása van a délutáni hivatalos versenyekre.

 

Hopp-Parádé – a magyar atlétikáért

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években szinte valamennyi meghatározó magyar ugró, csúcstartó versenyezett a Hopp-Parádékon. Ajkler Zita, Boros László, Babos Rita, Margl Tamás nagyszerű teljesítménye mellett Vaszi Tünde és Győrffy Dóra a Hopp-Parádé versenyein búcsúzott az aktív sportpályafutástól. A szintén a Hopp-Parádé versenyén utoljára rajthoz álló Molnár Krisztina azóta már rúdugró-palánták edzőjeként vett részt az eseményünkön.

Hopp-Parádé - médiamegjelenések

Az elmúlt esztendők számos média megjelenése nagymértékben segítette a Hopp-Parádé márka ismertté válását. Rendezvényünk pozitív társadalmi üzenetei mellett partnereink és támogatóink számára rendkívül vonzó az eseményünk gazdag médiamegjelenése. A Hopp-Parádét megtervezett médiakampány, hónapokkal korábban kezdődő médiamegjelenések előzik meg. Mind a helyi, mind az országos nyomtatott és elektronikus sajtóban PR cikkek, beszélgetések, riportok és sajtótájékoztatók útján igyekszünk minél több ember figyelmét felhívni a rendezvényünkre.

Az országos médiahasználat segítségével Budapest városát és a Belváros-Lipótváros Önkormányzata által is fontosnak tartott értékeket - a felnövekvő nemzedékek egészséges életre nevelése, a sport népszerűsítése – egyaránt a figyelem középpontjába tudjuk állítani.

Sajtótájékoztatóinkon részt vettek a települések vezetői is (Győr, Hódmezővásárhely, Békéscsaba és Belváros-Lipótváros polgármestere), akik megjelenésükkel és beszédeikkel is hangsúlyozták az esemény fontosságát.

 

Hopp-Parádé – a szórakoztatás

Eseményünk nevéből is fakadó mottója: megmutatjuk, hogyan lehet szembeszállni a gravitációval, hogyan lehet saját erőnkkel legyőzni a gravitációt. Ennek a gondolatnak a jegyében - a teljesség igénye nélkül - álljon itt egy felsorolás arról, milyen programelemek színesítették, tették teljessé a korábbi Hopp-Parádékat: játszóház, kreatív játékelemekkel a különböző korosztályok számára, iskolai sorversenyek, akrobatikus kosárlabda (zsákoló) bemutató, akrobatikus torna bemutató, sport-akrobatika, karate, taekwondo bemutatók, extrém-sportágak bemutatói (BMX, gördeszka stb.), tánc, balett, pantomim, VIP-kosárlabda (a város politikusai, vezetői a város sportolói ellen).

Hopp-Parádé - egész napos, ingyenes családi program

A sportot és a látványos szórakoztatást kedvelő érdeklődők, különösen a gyermekes családok érdekeit szem előtt tartva, kezdetektől fogva egész napos program a Hopp-Parádé. A világsztárok fellépésével záródó programsorozat tartalmas időtöltést, igényes szórakozást és esetleg aktív részvételi lehetőséget is kínál minden érdeklődő számára.

A Hopp-Parádé valamennyi programjára díjtalan a belépés az érdeklődők számára!

Arra törekszünk, hogy az eseménynek otthont adó városban központi helyen, impozáns környezetben, lehetőség szerint mobil lelátókkal körülvett versenyhelyszínenkerüljön sor a Hopp-Parádé megrendezésére. Ott voltunk Győrött a Széchenyi téren, a hódmezővásárhelyi Kossuth terén (közvetlenül a Polgármesteri Hivatal és a Fekete Sas vigadó előtt) és a Duna- korzón, a Vigadó téren, sikeres rendezvénnyel erősítve a városok image-ét.

Budapest hangulatos Duna-korzója a 2011. évi Hopp-Parádé sorozat egyik legcsodálatosabb helyszíne. A korábban már megszokott, színvonalas kulturális és sportrendezvényei mellett egy izgalmas és érdekes ugró-atlétikai verseny remekül hangsúlyozhatná, milyen nyitott város a XXI. század új és vonzó szórakoztató eseményei iránt.

 

Hopp-Parádékról röviden

Esemény
/ dátum
Helyszín / díjátadók, védnökök Világsztárjaink Egyéb műsorelemek a versenyatlétikán kívül
I. Hopp-Parádé 2007. szeptember Győr, Széchenyi tér
/ Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere
Jaroszlav Rybakov (orosz, világbajnok) - gyermekversenyek (ugrás)
-„Magyarország legmagasabb embere” verseny
- tornabemutató
- táncbemutató
- Győri kézilabdások
-„Politikusok vs. Győri kosaras lányok” VIP-streetball mérkőzés
II. Hopp-Parádé 2008. június Győr, Marcalváros Donald Thomas, (bahamai, világbajnok) Rens Bloom
(holland, világbajnok)
- gyermekversenyek (ugrás-dobás-futás)
- „Politikusok vs. Győri kosaras lányok”, 2. VIP-streetball meccs
- táncbemutató
- pantomim bemutató
- zsákoló-show
III. Hopp-Parádé 2008. szeptember Hódmezővásárhely,
Kossuth tér
(a város főterén, a városháza előtt)
Svetlana Feofanova (orosz, világbajnok) - gyermekversenyek (ugrás-dobás-futás)
- „Politikusok vs. helyi junior kosaras fiúk” VIP-streetball meccs
- taekwondo bemutató
- tornász bemutató
IV. Hopp-Parádé 2009. június Hódmezővásárhely,
Strandfürdő és Uszoda parkolója – Deutsch Tamás, EU parlamenti képviselő
Alexandr Averbukh  (izraeli, Európa-bajnok) - gyermekversenyek (ugrás-dobás-futás)
- Városi Egészség- és Sportnap
- amatőr strandröplabda bajnokság
- ingyenes egészségügyi mérések, tanácsadás mindenki számára
- Ásós Attila Pacsirta koncertje
- taekwondo bemutató
- tornász bemutató
V. Hopp-Parádé 2010. június   Békéscsaba
- Korzó tér
Vantara Gyula Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere
Timothy Mack
(USA, olimpiai bajnok)
- gyermekversenyek (ugrás-dobás-futás)
- tánc-bemutató
- kick-box bemutató
VI. Hopp-Parádé 2010. augusztus Budapest, Duna-korzó, Vigadó tér
Rogán Antal, Belváros-Lipótváros polgármestere
Giuseppe Gibilisco (olasz, világbajnok) - „Irigy Hónaljmirigy vs. Tündérek atlétika többpróba-verseny”
- wellness-sátor (ingyenes eü-i mérések mindenki számára)
- rúdugró-iskola (bemutató)
- gyermeksarok
- Batucada együttes bemutatója
VI. Hopp-Parádé 2011. szeptember Budapest, Duna-korzó, Vigadó tér
Rogán Antal, Belváros-Lipótváros polgármestere
Lázaro Borges
(kubai, vb ezüstérmes)
- Mini Hopp-Parádé gyermek távolugró verseny
- Teo, az X-faktor felfedezettjének koncertje
- Ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogató mester, kézműves-sarok

VII. Hopp-Parádé 2011. szeptember

Budapest, Duna-korzó, Vigadó tér Rogán Antal, Belváros-Lipótváros polgármestere

Lázaro Borges
(kubai, vb ezüstérmes)

- Mini Hopp-Parádé gyermek távolugró verseny
- Teo, az X-Faktor felfedezettjének fellépése
- ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogató bohóc, gyermek kézműves sarok


Szponzoráció

Az alábbiakban felsoroljuk a teljesség igénye nélkül néhány megjelenési lehetőséget. Ezeket a Partnereink igénye szerint tetszőlegesen lehet kombinálni, testre szabni, akár Partnerünk helyszíni kitelepülését is ideértve:

  1. A HOPP-PARÁDÉ rendezvény szórólapjain, plakátjain a Partner neve és logója kiemelten megjelenik.
  2. A Partner képviselője megjelenik/nyilatkozik a sajtótájékoztatón és az eseményen is, akár PR-riport formájában.
  3. Partner  hirdetése, egyéb üzenete a HOPP-PARÁDÉ műsorfüzetben.
  4. A versenyek helyszínein a támogató molinója, egyéb kültéri reklámeszköze kihelyezésre kerül, központi helyen előre egyeztetett módon, a Partner igényeinek megfelelően.
  5. A Partner logójának megjelenítése az eseményről készülő DVD-n.
  6. Speciális megjelenési formának is helyt adunk a rendezvény területén több napon át, a Partner igényei szerint.
  7. HOPP-PARÁDÉ rendezvényen Partner különdíj átadása.
  8. VIP-belépőjegyek biztosítása, catering szolgáltatással.
  9. A rendezvény helyszínén a Partner cég szóróanyagainak, free card állványai elhelyezésének biztosítása.

Kérdése, kérése esetén a fenti elérhetőségek szerint állunk szíves rendelkezésére – reméljük, felkeltette az érdeklődését az esemény.

Jelen ajánlatunkban biztosított megjelenési lehetőségek (a)-i) pontok) csupán ötletek, a partner igényei szerint természetesen testre szabottan alakíthatóak.

 

 

Támogatóink